Δύο άνθρωποι, έχασαν τη ζωή τους στην Κρήτη, μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων το απόγευμα του Σαββάτου (17/12) στην περιοχή της Μεσαράς, στον δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη.

Βάσει του cretalive και οι δύο νεκροί, ο 44χρονος οδηγός του ενός οχήματος και ο 80χρονος οδηγός του άλλου, κατάγονταν από το Ρέθυμνο. Ο πρώτος από το Σπήλι και ο δεύτερος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Παράλληλα, οι δύο γυναίκες, που επέβαιναν ως συνοδηγοί στα δύο οχήματα, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η 33χρονη σύζυγος του 44χρονου και η 76χρονη σύζυγος του 80χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα και θα κριθεί αν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ανάλογα με την πορεία της υγείας τους.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από την αστυνομία. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι η μαρτυρία στο «Διαsosτε τη Μεσαρά» ιδιοκτήτη θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο.