Ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, σε δηλώσεις του στο ΑΝΤ1, ανέφερε, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του, όταν της εκμυστηρεύτηκε ότι έκανε εμπόριο ναρκωτικών με το ελικόπτερο του, αποκάλυψη που έκανε το ζευγάρι να καβγαδίσει.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς ξέσπασε για τις δηλώσεις που έκανε η πρώην δικηγόρος του πιλότου.

Όπως ανέφερε, «η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά. Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως».

Για τη βραδιά της δολοφονίας, ο Κράουτς ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε».

Τέλος, ανέφερε, ότι «στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου».