Το πρώτο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές φυλακές!

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της σύλληψης του ομογενή υποψηφίου Χειμάρρας στην Αλβανία, Διονύση Φρέντι Μπελέρη, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τιράνων.

Ο Φρέντι Μπελέρης έστειλε και το πρώτο του μήνυμα από τη φυλακή ενόψει των εκλογών της Κυριακής: «Αύριο η ψήφος σας σώζει τον τόπο και την δημοκρατία».

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

Συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου ανέφεραν πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, φαίνεται πως στοχεύει στην αλβανική Ριβιέρα στην περιοχή της Χειμάρρας. Στο σημείο, που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ, υπάρχουν τα «φιλέτα» τα οποία έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη αξία. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους φαίνεται πώς ο Αλβανός πρωθυπουργός επιθυμεί να επιτεθεί, με αυτό τον τρόπο, στον Φρέντι Μπελέρη.

Εκτός από αυτό, οι συνεργάτες του υποψηφίου επισημαίνουν ότι τις τελευταίες 15 ημέρες σε δημοσκοπήσεις και μετρήσεις που είχαν γίνει ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φρέντι Μπελέρη επρόκειτο να κερδίσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN