Μετά τις δηλώσεις του το βράδυ της Τετάρτης όπου υποστήριξε ότι «έβλεπε» τη διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά δεν έλεγε τίποτα στην Κουμουνδούρου και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει «ελπίδες», ο Ευάγγελος Αντώναρος, «ξαναχτυπά».

H δήλωση αυτή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter όπου «βαφτίζεται» Νοστράδαμος.

Ο ίδιος, το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά τις αντιδράσεις,  έσπευσε να απαντήσει με ανάρτησή του στο Twitter αναφέροντας: «Ότι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας (έστω κι αν έβλεπα ένα μικρό προβάδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Δεν θα ανοίξω διάλογο με «ομάδες αλήθειας» και ανώνυμα τρολ. Ας γράφουν ο,τι θέλουν. Οτι εμψύχωνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τους αναποφασιστους συμπολίτες μας (εστω κι αν έβλεπα ένα μικρο προβαδισμα της ΝΔ) κάποιοι το θεωρούν μομφή. Μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» υπενθυμίζεται πως τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες “πάτε καλά”;».

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».