Μια υπέροχη παράσταση – παιχνίδι  για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών από τις αγαπημένες ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ και την δημιουργό του «Κού-Κού! Μια βόλτα στο δάσος…» Άννα Σεβαστή Τζίμα.

Μια καινούργια μέρα ξεκινά σε μια όμορφη φάρμα… Όμως πού πήγαν τα ζωάκια; «Χέη Χόπ!» Ας καβαλήσουμε τα αλογάκι μας για να πάμε να  βρούμε! Μια παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδι και παιχνίδι για βρέφη από 18 μηνών και μικρά παιδιά έως 5 ετών! Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί και να βρούμε τα άτακτα ζωάκια της φάρμας!

Η  Άννα Σεβαστή Τζίμα , η δημιουργός της sold out παράστασης για βρέφη και μικρά παιδιά «Κού-Κου! Μια βόλτα στο δάσος» και του «Λάλαλιλαλο! Χριστουγεννιάτικη έκπληξη..» μας προσκαλεί στους αγρούς για να ανακαλύψουμε τη ζωή σε μια φάρμα!

Ζωντανή μουσική

Η μουσική πρωταγωνιστεί στην παράσταση και παίζεται εξ ολοκλήρου ζωντανά στη σκηνή, δίνοντας στα μικρά παιδιά να έρθουν κοντά στα όργανα παραγωγής του ήχου και της μουσικής.

Παιδαγωγική προσέγγιση

Η παράσταση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά παιδιά και τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ξεχωριστό πρώτο βίωμα με το Θέατρο. Η φαντασία και η συμμετοχή των μικρών παιδιών, ενεργοποιεί την αίσθηση της περιπέτειας και της κατανόησης.

Ας επικοινωνήσουμε

Η παράσταση αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή πρόσκληση σε κάθε παιδί, να επικοινωνήσει αυτόβουλα, να μεταφέρει τα συναισθήματα του και τις σκέψεις του με αφορμή τα ερεθίσματα της παράστασης.

Συντελεστές της παράστασης:

Κείμενα- μουσική- σκηνοθεσία: ‘Άννα Σεβαστή Τζίμα

Μουσική ενορχήστρωση: Δημήτρης Σκούρτης

Σκηνικά αντικείμενα- αλογάκια: ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Επικοινωνία : Άντζυ Νομικού

Παίζουν: Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου, Ζωή Κουσάνα

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Από την Κυριακή 4 Ιουνίου και κάθε Κυριακή έως τις 16 Ιουλίου 2023 στις 11:00 π.μ.
Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 10€

Ταμείο: 10€

Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, ομαδικά (10άτομα και άνω): 8€

Εισιτήρια

  • Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2103464903 και 2103464002
  • TICKETSERVICES: https://www.ticketservices.gr/
  • TICKETSERVICES τηλ. κέντρο 210 7234567

Πού παίζεται:

Βοτανικός κήπος Διομήδους

Ιερά οδό 403, Χαϊδάρι

 

Facebook Pages

https://www.facebook.com/morfesekfrasis

 

WebPages

https://www.morfesekfrasis.gr/

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν από τον Θωμά Κινδύνη το 1993, η καλλιτεχνική τους πορεία αγκαλιάζει ένα μεγάλο φάσμα του πολιτισμού: Εκπαίδευση, έρευνα, Παραστάσεις. Από το 2010 η αγάπη τους για το παιδί αλλά και οι εξιδεικευμένες σπουδές τους σε σχέση με την θέατρο για παιδιά, οδηγούν την ομάδα σε μια συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του παιδικού τμήματος Άννα Σεβαστή Τζίμα, δημιούργησε εκτός από την παιδική θεατρική σκηνή και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους.

Η παράσταση παίζεται και για σχολεία, φορείς, Δήμους, συλλόγους κλπ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Βλασία Βερβέρη 6944 659865