Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, σε έναν άντρα που εισέβαλε στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του και τη χτύπησε με σφαλιάρες στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Ιουνίου, όταν ο κατηγορούμενος παραβίασε το παράθυρο της οικίας και σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στην εν διαστάσει σύζυγό του.

Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η γυναίκα ανέφερε ότι ο αλλοδαπός άντρας μπήκε ξαφνικά στο σπίτι της από το παράθυρο, ξεκίνησε να φωνάζει και της επιτέθηκε. «Του ζητούσα να φύγει και δεν το έκανε. Με χτύπησε με σφαλιάρες στο κεφάλι. Έμεινε για μισή ώρα στο σπίτι και έφυγε μόλις κάλεσα την αστυνομία», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος πριν αποχωρήσει από το διαμέρισμα πέταξε το κινητό της τηλέφωνο στο πάτωμα και το έκανε κομμάτια πατώντας το με το πόδι του. Όπως έκανε γνωστό, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας εις βάρος της από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου διαπιστώθηκε ότι ζούσε παράνομα στη χώρα και κινήθηκε η διαδικασία διοικητής απέλασης.