Ο 53χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 43χρονη σύζυγό του επειδή του ζήτησε διαζύγιο οδηγείται σήμερα στον ανακριτή Λάρισας.

Η 43χρονη αστυνομικός, θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο σύζυγό της, δίνει μάχη για να επουλώσει τα βαριά σωματικά και ψυχολογικά τραύματά της.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη βάναυση επίθεση του 53χρονου στη γυναίκα προκαλούν φρίκη καθώς ο άντρας επί μία ώρα κι ένα τέταρτο ξυλοκοπούσε την 43χρονη αξιωματικό της αστυνομίας, από τις 03:00 τα χαράματα μέχρι τις 04:15.

Γειτόνισσα της 43χρονης επενέβη μετά τις εκκλήσεις για βοήθεια
Οι Αρχές επενέβησαν μετά από ειδοποίηση γειτόνισσας. Ήταν εκείνη που δεν έκλεισε τα αυτιά στις σπαρακτικές εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ ο 53χρονος τη χτυπούσε ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπό της, που έχει παραμορφωθεί και σε όλο της το σώμα. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη, ενώ είναι γεμάτη κατάγματα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.

Οι απειλές και η βίαιη συμπεριφορά του 53χρονου είχαν οδηγήσει την αστυνομικό στην απόφαση να χωρίσουν, όπως έγινε γνωστό από τη μητέρα της.

Βρίσκονταν σε διάσταση
Βρίσκονταν ήδη σε διάσταση όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα. Μέσα από το νοσοκομείο της Λάρισας βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για όσα υπέστη, ενώ εκείνος έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς», δήλωσε η 43χρονη.

Τι θα ισχυριστεί ο 53χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Λάρισα
Ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο 53χρονος θα υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του, ενώ θα ισχυριστεί ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της 43χρονης αστυνομικού ήταν εκείνο που προκάλεσε την οργή και την άγρια επίθεση σε βάρος της.