Το ύστατο χαίρε λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι αλλά και φίλαθλοι στον σπουδαίο προπονητή του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη.

Η σορός του αναμένεται να φτάσει λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, προκειμένου να αποχαιρετισουν όλοι μαζί τον “Ξανθό” πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης. Η νεκροφόρα θα σκεπαστεί με τη σημαία του Άρη, νέοι και παλιοί παίκτες θα βγάλουν τα κύπελλα που κατέκτησε στην καριέρα του και θα τα σηκώσουν ψηλά στον αέρα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπλίστας Βασίλης Λυπηρίδης, ο προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος, αλλά και ο δηλωμένος φίλαθλος του Άρη, Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς,  βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννη Ιωαννίδη.

Το «παρών» στο γήπεδο, όπου ο Γιάννης Ιωαννίδης, ως τεχνικός προ ετών του Αρη, θεωρούσε «σπίτι» του, δίνουν η διοίκηση της ΚΑΕ Αρης, το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη και φίλαθλοι του συλλόγου.

Στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί έξω από το γήπεδο του Αρη, Κλεάνθης Βικελιδης, όπου αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, να γίνει μια σύντομη στάση με το αυτοκίνητο και έπειτα θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στα κοιμητήρια της Θέρμης, όπου θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία και ταφή.