Προβλήματα υπήρξαν σε διάφορες περιοχές της Ρόδου, λόγω της κακοκαιρίας από τα ξημερώματα της Τετάρτης (22/11).

Από την ισχυρή βροχόπτωση πλημμύρισε ο κόμβος Αρχαγγέλου, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η πρόσβαση στον οικισμό.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, στην πόλη της Ρόδου οι κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ στο Ασκληπιείο, στον δρόμο μεταξύ των χωριών Σιάννα και Έμπωνα, σημειώθηκαν κατολισθήσεις.

Ταυτόχρονα, το Blue Star Patmos το οποίο μετέφερε 288 επιβάτες αναγκάστηκε το πρωί να αγκυροβολήσει στον κόλπο Ιξιάς, καθώς δεν μπόρεσε να προσδέσει με ασφάλεια στο λιμάνι εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Βάσει της rodiaki.gr, ένας 25χρονος την τελευταία στιγμή εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου (στον δρόμο από Δαματριά προς Πεταλούδες) όταν κατάλαβε ότι τον παρέσυρε το ποτάμι. Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, στην προσπάθειά του να διασχίσει το σημείο, το όχημα έσβησε και στη συνέχεια άρχισε να παρασύρεται από τον ορμητικό χείμαρρο εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης. Έντρομος ο 25χρονος, άνοιξε την πόρτα του οχήματός του και στη συνέχεια το εγκατέλειψε περνώντας στο απέναντι σημείο. Ο νεαρός εντοπίστηκε στη συνέχεια από διερχόμενο πολίτη από το σημείο με όχημα 4X4 και προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το όχημα, αλλά επειδή η στάθμη του ποταμού είχε ανέβει επικίνδυνα, εγκατέλειψαν την προσπάθεια.

Σημειώνεται ότι το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων.