Συνεχίζονται οι προσπάθειες των αρμόδιων συνεργείων για να «καθαρίσει» το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο σημείο που συνδέεται με την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, μετά την πρωινή «βουτιά» φορτηγού, που είχε σαν συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του.

Από τις 09:30 το πρωί, οι αρμόδιες υπηρεσίες εξακολουθούν να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να αποδώσουν πλήρως στην κυκλοφορία την ΠΑΘΕ.

Για την απομάκρυνση του φορτηγού και του συρόμενού του από τη γέφυρα, χρειάστηκε η συνδρομή συνολικά τριών γερανοφόρων οχημάτων. Το συμβάν έγινε στις 09.30 το πρωί, ενώ εδώ και ώρα το όχημα έχει τοποθετηθεί πίσω από τις προστατευτικές μπάρες και αναμένεται να φορτωθεί σε πλατφόρμα και να ρυμουλκηθεί.

Το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα. Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε μόνος του από το όχημα, μετά το τροχαίο και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.