Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στάση και τις δηλώσεις του «αρέσκεται στην τοξικότητα» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο Open TV.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαρίτσης «δεν αντιμετωπίζουμε την πολιτική με όρους καρέκλας, έχουμε μεγάλη διαφορά στην αντίληψη του τι είναι πολιτική και πώς ασκείται».

«Για μένα δεν είναι πολιτική να πετάμε ένα σύνθημα, αλλά το περιεχόμενο και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εκεί θέλουμε να στρέψουμε τη μάχη, απέναντι στη δεξιά που εμφανίζεται κυρίαρχη αλλά πλήττει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας», επεσήμανε ακόμη ο άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η Σία Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ανέφερε για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: «Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις μια τέτοια ανάρτηση».

«Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη αριστερά. Ο αντίπαλός μας είναι δεξιά», εξήγησε.

Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε κ. Αναγνωστοπούλου, για την επόμενη μέρα από την αποχώρησή τους από το κόμμα, και πρόσθεσε: «Απέναντί μας θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».