Ο δικηγόρος των θυμάτων άφησε αιχμές για τη στάση της γυναίκας του κομμωτή από τα Βριλλήσια, μιλώντας στο Mega. «Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του», τόνισε.

Ακόμη, άφησε αιχμές, για τον άνθρωπο στον οποίο παρέδιδε στικάκια ο κομμωτής, για το περιεχόμενό τους αλλά και για το αν η σύζυγος του κομμωτή, γνώριζε κάτι. «Η σύζυγός του ξέρει πως παραδίδει μουσική, άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του; Τι ακούμε;» διερωτήθηκε αρχικά.

«Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Καταλαβαίνω την αναστάτωσή της, όμως μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο ότι δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε στο σπίτι της. Κρατάω επιφυλάξεις σύμφωνα με τα όσα μου έχουν μεταφέρει οι υπάλληλοι» πρόσθεσε.

«Είναι 9 καταγγέλλουσες που έμειναν άνεργες τις γιορτές. Αυτό όμως, είναι το τελευταίο. Το πρώτο είναι πως δούλευαν τόσο καιρό σε χώρο που καταγραφόταν το σώμα τους. Λένε πως ήταν φίλος του και τον ξέρει η γυναίκα, γιατί δεν λέει το όνομά του; Μακάρι τα στικάκια αυτά να έχουν μουσική και έχουν τα σώματα των ανθρώπων. Έλεγε πως κατασκεύαζε τουαλέτες μονός του, χωρίς κάποιον ειδικό», κατέληξε.