Το Primer ξεκινάει δυναμικά το 2024 και παρουσιάζει τον Paul Kalkbrenner στις 3 Φεβρουαρίου, στο Faliro Sports Pavilion. Με μια σειρά από ξεχωριστά events κατά την διάρκεια της χρονιάς, το Primer θα προσφέρει στο απόλυτο dance music community της Ελλάδας ,τη δυνατότητα να βιώσει μοναδικές Primer εμπειρίες.

Ο Βερολινέζος super-star της techno σκηνής, θα ξεσηκώσει την Αθήνα για ακόμα μια φορά με το εκκεντρικό του live show και τον καινοτόμο ήχο του. Γνωστός για τις επιτυχίες του όπως, “Sky and Sand,” “Aaron,” και “Feed Your Head,” ο Kalkbrenner ενώνει αρμονικά techno, house και electronica, και σε συνδυασμό με τη μοναδική του προσέγγιση στις ζωντανές εμφανίσεις του, δημιουργεί μια αξέχαστη ανάμνηση για τους fans του.

Με μια καριέρα που διαρκεί πάνω από δύο δεκαετίες, και ένα κατάλογο που περιλαμβάνει πλέον 8 άλμπουμ, πάνω από 137 κομμάτια και αμέτρητα remixes, ο Paul Kalkbrenner έχει εδραιωθεί ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής. Είναι ο πρώτος techno artist που έπαιξε στην κεντρική σκηνή της Tomorrowland.

Support act o Γερμανός DJ HOSH, που έχει καθιερωθεί για τον μοναδικό του ήχο και τις μελωδίες του. Μετά από residencies σε όλη την Ευρώπη και την συμμετοχή του στη Diynamic με τους Solomun και Stimming, οι επιτυχίες του τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts.

Το Line up ολοκληρώνει ο ταλαντούχος Έλληνας DJ Nick JoJo.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:
GA : Phase A €30, Phase B €35

VIP: Phase A €90, Phase B €100

Κρατήσεις:

+30 6971883750

+30 2102202202

info@candycane.gr