«Απόβαση» στο Σύνταγμα την Πέμπτη  πραγματοποίησαν οι μελισσοκόμοι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους αγρότες σε ένα νέο συλλαλητήριο στη πρωτεύουσα.

Οι μελισσοκόμοι συναντήθηκαν με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης θέτοντας τα αιτήματά τους και αποφασίστηκε κοινή ομάδα εργασίας για το ζήτημα, όπως στους ελέγχους και τις ελληνοποιήσεις προϊόντων.

Από τη πλευρά τους, οι Θεσσαλοί αγρότες αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα επιστρέφουν στα χωράφια τους και αναμένουν τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Οι αγρότες από τις Σέρρες αποχώρησαν από τα μπλόκα διαμηνύοντας όμως πως ο αγώνας δεν σταματάει αλλά παίρνει άλλη μορφή, καθώς εκκρεμεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Θεσσαλούς.

Παραμένουν στα μπλόκα οι Θεσσαλοί -Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Καρδίτσας
Στον κόμβο του Πλατύκαμπου, οι Θεσσαλοί αγρότες αποφάσισαν να παραμείνουν και να συνεχίσουν με παράλληλες δράσεις σε συντονισμό και με τα υπόλοιπα μπλόκα στα οποία οι αγρότες θα αποφασίσουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα, θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Γεωργίας της Ε.Ε, προκειμένου να ξεκινήσει η αναθεώρηση της ΚΑΠ, την οποία οι αγρότες θεωρούν ότι είναι η χειρότερη των τελευταίων χρόνων.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο μία Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών ώστε να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Η συνάντηση των αγροτών της Θεσσαλίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου