Ανάμεσα στα έξι άτομα που συνέλαβαν οι Αρχές για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων είναι και ο 36χρονος Π. Δ, τον οποίο ονόμαζαν “Νάνο” γιατί έχει νανισμό.

Φέρεται να ήταν ο οδηγός που πήγαινε τα ανήλικα κορίτσια στις ερωτικές συνευρέσεις, ενώ ο ίδιος έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε βίντεο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα και άλλων τραγουδιστών αλλά και σε διαφημίσεις.

Μάλιστα, ο 36χρονος σε τηλεοπτική συνέντευξη είχε μιλήσει για το bullying που είχε υποστεί μικρός για την εμφάνισή του καθώς επίσης και για την πρωτοποριακή θεραπεία που έκανε στα 13 του χρόνια, προκειμένου να πάρει ύψος. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, από τις οποίες, όπως είχε πει, ψήλωσε κατά 27 πόντους, ενώ είχε σημειώσει ότι εργαζόταν ως ανιματέρ σε νυχτερινά μαγαζιά.

Πάντως, ο πατέρας του, που μίλησε σήμερα στον Alpha, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο γιος του είναι αθώος.

“Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα, ούτε ναρκωτικά έχει, ούτε τίποτα. Το παιδί είναι με 70% αναπηρία, πρώτον αυτό, δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα. Το ακούω κι εγώ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα” δήλωσε ο πατέρας του στο κανάλι.

“Κάνει κάποια events σε κάποια πάρτι και τα λοιπά το παιδί και πάει και το ντύνουν με διάφορες στολές και κάνει τον κλόουν ας το πούμε έτσι. Εκεί μπορεί να γνωρίζει κάποιους και το μπερδέψανε το παιδί μου” πρόσθεσε.