Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του γλυκού και το αποδεικνύει συχνά, αφού τα ζαχαροπλαστεία της γεμίζουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου με ντόπιους αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι σπεύδουν για να αγοράσουν εκλεκτά προϊόντα.

Το παγωτό δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τους. Σε αντίθεση με τις παλιές συνήθειες των παιδιών, τα οποία μετρούσαν από την άνοιξη τα παγωτά που έτρωγαν περιμένοντας το καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια το παγωτό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού γλυκατζήδων 365 μέρες το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr