Το «κεφάλαιο 4» είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Βασίλη Δήμα που απ’ ό,τι φαίνεται θα μείνει ανοιχτό για πολύ καιρό στις καρδιές του κόσμου.

Κι αυτό γιατί το ένα τραγούδι μετά το άλλο ο κόσμος το αγαπάει και το αγκαλιάζει με θέρμη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας.

Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του δίσκου είναι ένα τραγούδι που έγραψε κι ερμήνευσε ο Βασίλης Δήμας ως φόρο τιμής στον σπουδαίο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν φίλος και συνεργάτης, καθώς έγραψαν παρέα πολλά τραγούδια.

Περιγράφει τη δική του εμπειρία από τη διαπροσωπική του σχέση με τον κορυφαίο τραγουδοποιό.

Τίτλος αυτού «Μας λείπεις!». Δύο λέξεις που όλοι έχουμε στα χείλη μας από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μιλώντας για το τι τον ώθησε να γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι δήλωσε:

«Η αγάπη κι ο σεβασμός στο τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος του Βασίλη Καρρά με ώθησε να γράψω ένα τραγούδι στη μνήμη του.

Δεν παραλείπω ποτέ να ερμηνεύω τραγούδια του αείμνηστου Βασίλη Καρρά σε κάθε μου εμφάνιση, θέλοντας να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο διαχρονικό έργο και την απαράμιλλη προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή».

Η συγκίνηση που προκαλεί σε όλους το τραγούδι του Βασίλη Δήμα δηλώνει πως ο Βασίλης Καρράς πάντα θα ‘ναι εδώ και πάντα θα «μας λείπει».

Οι σταθερές αξίες είναι Φάροι που δε σβήνουν ποτέ.