Ένας νεαρός πυροσβέστης επταετούς θητείας, τέθηκε Σε διαθεσιμότητα, καθώς εμπλέκεται στα επεισόδια που έγιναν τον Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη, στη διάρκεια των οποιών δολοφονήθηκε ο αστυνομικός των ΜΑΤ Γιώργος Λυγγερίδης.

Ο 30χρονος πυροσβέστης κατηγορείται για 28 αδικήματα, μεταξύ τους αυτό της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς επίσης για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών μηχανισμών, εκβίαση, έκρηξη, ληστεία κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων, επικίνδυνη σωματική βλάβη. Κατόπιν τούτων, διενεργείται σε βάρος του ένορκη διοικητική εξέταση και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο απόταξης από το Σώμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,  στη δικογραφία αναφέρεται πως μετά τα επεισδια, φρόντισε να πετάξει τον σκούφο που φορούσε και κάλυπτε μέρος των χαρακτηριστικών του προσώπου του. Τον σκούφο εντόπισαν οι αστυνομικοί, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τον κατάσχεσαν και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας, οπού εντοπίστηκε γενετικό υλικό του πυροσβέστη. Κατά την εξέταση του στους αξιωματικούς της Αθλητικής Βίας, είχε αναφέρει πως πέταξε το σκούφο στην είσοδο του πάρκινγκ από φόβο για πιθανή ενοχοποίηση του, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει κάτι.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση των επεισοδίων του Ρέντη εμπλέκεται και ένας στρατιωτικός.