Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το εξοχικό του σπίτι, το αρχοντικό των Σπετσών, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Το σπίτι αυτό το πήραν οι γονείς μου όταν ήμουν 7 μηνών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης υποδεχόμενος τον παρουσιαστή στο σπίτι του. Σημειώνεται ότι το σπίτι αυτό είναι το σπίτι όπου είχε γίνει η τριήμερη σύσκεψη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν το θυελλώδες συνέδριο.

Στην ερώτηση για την πρώτη του ανάμνηση από το σπίτι είπε για το «ποδήλατο με τα ροδάκια, είχα βοηθητικά ροδάκια και η σχέση που είχα με τον κύριο που φρόντιζε τον κήπο».

Αφού σχολίασαν το καθιστικό του σπιτιού, βγήκαν στην βεράντα του σπιτιού με θέα τη θάλασσα και ξεκίνησε η μίνι κουβέντα τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για στερεότυπο και προκατάληψη «ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle. Δεν κρύβομαι αλλά δεν είμαι εγώ που είπα ελάτε κ. Ευαγγελάτε να πάρετε φωτό από το σπίτι μου», ανέφερε.

Οταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την αξία του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι».

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Τι σημασία έχει αν είναι ικανός; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Κάπου εκεί η μίνι συνέντευξη τελείωσε στο μπαλκόνι τελείωσε και όπως προανήγγειλε ο Γιώργος Λιάγκας το δεύτερο μέρος της που έγινε στο φουσκωτό του παρουσιαστή θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή.

Στη συζήτηση που είχε ακολούθως ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του στο στούντιο για τη συνέντευξη Κασσελάκη, μίλησε για τα παρασκήνια της συνέντευξης.