Πολιτική

Μητσοτάκης: Σχηματισμό άλλης κυβέρνησης, χωρίς εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Γιατί να μη διερευνηθεί η ιδέα να αθροιστούν δυνάμεις στην εφαρμογή ενός προγράμματος;», διερωτήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τάχθηκε κατά της διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι πρέπει πρώτα να διερευνηθεί αν υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης άλλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πρέπει να διερευνηθεί αν μπορεί να σχηματιστεί μια άλλη κυβέρνηση, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός, καθώς παραδέχθηκε ότι παραμένει δημοφιλής.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι εάν συμφωνήσουν τα κόμματα σε κάποια αυτονόητα θα ήταν ένας βαθμός ωρίμανσης του πολιτικού συστήματος, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, αφού «η βούληση για το αντιμνημονιακό τελείωσε».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι το μόνο που συνέδεε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ ήταν ένα αντιμνημονιακό μένος, όμως «ο κ. Τσίπρας έγινε μνημονιακός είτε του αρέσει είτε όχι», ενώ πρόσθεσε ότι θεωρεί πιθανότερο σενάριο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa