Αγανάκτηση εκφράζει συγγενής του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για τα δημοσιεύματα που θέλουν την οικογένεια του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα να τον στηρίζει στην υπόθεση με τη δημοσιοποίηση ερωτικών βίντεο.

Μάλιστα, ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στρέφει τα πυρά του στο επαγγελματικό περιβάλλον του πρώην παρουσιαστή, που όπως λέει, γνώριζε για τις δραστηριότητές του.

Λίγες ώρες πριν ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα κάτσει στο εδώλιο, ο ξάδερφός του και στενός συνεργάτης του αδερφού του ξέσπασε στον Alpha, επισημαίνοντας ότι η οικογένειά του ζει τη δική της τραγωδία.

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη δεκαετία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, αφού σημείωσε πως ο αδερφός του Στάθη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης του, ξεκαθάρισε: «Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας τη μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον τον στηρίζουν και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου».
«Γνώριζαν οι συνεργάτες του»

Ο ξάδερφος του παρουσιαστή μίλησε για υποκριτές στο επαγγελματικό του περιβάλλον που προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα.

«Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μην μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα» κατέληξε.