Την άλλη εβδομάδα τα πρώτα ονόματα όσων αισχροκερδούν.

«Η Κυβέρνηση δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο BLUE SKY και την εκπομπή «Παρεμβάσεις».
Ο υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι η Ευρώπη αργεί και η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει μέτρα να στηρίξει τον κόσμο. «Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι να πάρουν χρήματα πίσω για τις αυξήσεις στο ρεύμα που πλήρωσαν και αυτό θα γίνει», ανέφερε και τόνισε παράλληλα ότι από τον Ιούλιο που θα ξεκινήσει το πλαφόν στην χονδρική θα καταργηθεί ουσιαστικά η ρήτρα αναπροσαρμογής που καθιερώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν μέτρα για τις επιχειρήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης παρέπεμψε στην κοινή συνέντευξη τύπου των συναρμόδιων υπουργών, σημείωσε ωστόσο ότι θα υπάρξουν μέτρα στήριξης και για τις επιχειρήσεις και θα είναι σημαντικά.
Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε επίσης ότι ποτέ δε γινόταν τόσο αυστηροί έλεγχοι στην διακίνηση καυσίμων και επίσης όπως είπε την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα επιχειρήσεων όπως σουπερμάρκετ και λοιπά που συλλαμβάνονται να αισχροκερδούν με βάσει τον νέο νόμο. Κατά την άποψή του υπουργού ανάπτυξης τα μέτρα στήριξης για το ρεύμα θα συμβάλουν και στην πτώση του πληθωρισμού.

Δείτε τη συνέντευξη