Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Μετά την προβλεπόμενη καραντίνα, στην οποία μπήκε έπειτα από τη μεταγωγή του, για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, ο Ηλίας Μίχος την Τετάρτη (19/10) μεταφέρθηκε στο κελί στο οποίο θα κρατείται το επόμενο διάστημα.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ηλίας Μίχος θα είναι στο ίδιο κελί με τον άνθρωπο που το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε την 34χρονη Ζωή, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Τις επόμενες ημέρες, στο ίδιο κελί θα επιστρέψει και ο Πακιστανός που την ίδια χρονιά βίασε και ξυλοκόπησε βάναυσα την Μυρτώ στην Πάρο. Εκ παραδρομής, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο Πακιστανός δολοφόνησε τη Μυρτώ η οποία βέβαια ζει, όμως, παραμένει καθηλωμένη σε καροτσάκι και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Στην ίδια πτέρυγα, με αυτή στην οποία θα κρατείται ο Ηλίας Μίχος, θα βρίσκεται και ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι συγκρατούμενοί του στο κελί, δηλαδή, θα είναι άνθρωποι που είναι στη φυλακή εδώ και μια δεκαετία.

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο 53χρονος παραμένει ψύχραιμος. Σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση, επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο πράγμα: «Είμαι αθώος, η μητέρα της την εξέδιδε και μας εκβίαζε όλους».