Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, απέτρεψε σήμερα το πρωί, τη διακίνηση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών, προχωρώντας στην κατάσχεση 81,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 4 ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, επικίνδυνης οδήγησης, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων.

Βάσει της ΕΛΑΣ, το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή των Ιωαννίνων, οι κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες ανά δύο σε δύο διαφορετικά Ι.Χ., έχοντας το ένα εξ αυτών ρόλο προπομπού, δεν σταμάτησαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών με σκοπό να διαφύγουν τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα οχήματα και αφού εξασφαλίστηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, κατάφεραν να τα ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους κατηγορούμενους σε περιοχή του Νομού Γρεβενών, παρά τη σθεναρή αντίσταση που πρόβαλαν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στο ένα από τα αυτοκίνητα και κατασχέθηκαν 77 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 81 κιλών και 516 γραμμαρίων. Κατασχέθηκαν επιπλέον τα παραπάνω οχήματα και 6 κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.