Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε νέες συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία επτά ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες που κατηγορούνται πως μετέφεραν τα ανήλικα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας φέρονται να είχαν πιαστεί και στο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Ιανουάριο και είχε ως «εγκέφαλο» μία γυναίκα ονόματι Λορέλα.

Η Λορέλα ήταν αυτή η οποία είχε ισχυριστεί πως είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την 17χρονη κοπέλα που είχε καταγγείλει το κύκλωμα, να ξεμπλέξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, παρείχαν ως αμοιβή στα κορίτσια, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη. Ο αριθμός των πελατών είναι ακόμη απροσδιόριστος με την έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό τους να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο από αυτούς συλληφθέντες, κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες από και προς τα ξενοδοχεία που λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους.

Ένας εξ αυτών μάλιστα είναι ταξιτζής ενώ ο δεύτερος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη.

Τέλος οι αστυνομικοί συνέλαβαν και μία 21χρονη η οποία κατηγορείται ότι σε μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, αλλά κατά ίδιο χρονικό διάστημα δράσης και των λοιπών συλληφθέντων, προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων λαμβάνοντας μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε.