Κόσμος

Έστησε σόου με τη Βίβλο στο χέρι ο Τραμπ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ περπάτησε από τον Λευκό Οίκο έως την Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν τόπο λατρείας που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί πρόεδροι για περισσότερο από έναν αιώνα.

Τα μέτρα ήταν δρακόντεια προκειμένου ο Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί την εκκλησία, ώστε να αμβλύνει τις εντυπώσεις μετά την αποκάλυψη πως φυγαδεύτηκε  σε καταφύγιο, λόγω των διαδηλώσεων.

Η  επίσκοπος Μάριαν Έντγκαρ Μπούντε  κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ πως η επίσκεψή του στην εκκλησία ήταν για το θεαθήναι και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε με εκείνους που αναζητούν δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και αμέτρητων άλλων. Και απλώς δεν μπορώ να πιστέψω τι έχουν δει τα μάτια μου».

Ο ανταποκριτής των New York Times στον Λευκό Οίκο σχολίασε σκωπτικά την επίσκεψη Τραμπ με την Βίβλο στο χέρι: «Ο Τραμπ απλώς στέκεται μπροστά από την εκκλησία και κρατάει μια Βίβλο ενώ ποζάρει για φωτογραφίες. Δεν μπήκε καν μέσα για να δει τις ζημιές ή να υποκριθεί ότι έχει κάποιο σκοπό που πήγε εκεί εκτός από το να ποζάρει για φωτογραφίες», έγραψε.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa