Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Δίπλα στους ομογενείς ο Πατούλης – Το μήνυμα που έστειλε από την Αστόρια (ΦΩΤΟ)

Με συγκίνηση και παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστορίας το Σάββατο 13 Απριλίου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του εξέφρασε την συγκίνηση του και επισήμανε ότι νοιώθει «περηφάνια για το επίσημο κάλεσμα της ομογένειας να εκπροσωπήσει, για ακόμη μια φορά, την αυτοδιοίκηση της Ελλάδας».

Αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης Πέτρο Γαλάτουλα για την άψογη διοργάνωση, κάλεσε όλους τους ομογενείς να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια της χώρας μας για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης.

«Η Χώρα μας έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ότι ο Ελληνισμός συνεχίζει να υπάρχει και να προσφέρει σε διεθνές επίπεδο. Ο Ελληνισμός αποτελεί ένα φάρο ελπίδας για την αναπτυξιακή αναγέννηση της χώρας. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου η μητέρα πατρίδα να βαδίσει στο δρόμο που της αξίζει».

Το βράδυ παρέθεσε επίσημο δείπνο η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο Χίλτον στην καρδιά του Μανχάταν, προς τιμή του τελετάρχη Τζορτζ Μάρκου, των επιτίμων τελεταρχών Ανθής Κατσίδα και Ελένης Θεοχάρους και των ευεργετών της παρελάσεως της ομογένειας.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa