Κοινωνία

 «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ» είπε και το έκανε!

Όλα έγιναν στις 6 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, την περιοχή Λατίφι στην Αμαλιάδα, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και τη συνέχιζε ο γιος τους.

Ο 82χρονος πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια, το έστρεψε πάνω του και πυροβόλησε, βάζοντας έτσι τέλος και στη δική του ζωή.

Ο ηλικιωμένος λίγο πριν σκοτώσει τη σύζυγό του και βάλει τέλος στη ζωή του, κάλεσε στο τηλέφωνο τον γιο του και τον ενημέρωσε για το τι θα επακολουθούσε.

Έκλεισε το τηλέφωνο και στη συνέχεια ενημέρωσε και την Αστυνομία για τις αποφάσεις που είχε πάρει. Δυστυχώς κανείς δεν τον πρόλαβε.

Πέρασαν λίγα λεπτά ώσπου ο γιος και οι αστυνομικοί να βρουν νεκρούς τους δύο ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί η οικογένεια διατηρούσε και δεύτερο σπίτι στην Αμαλιάδα και πρώτα όλοι κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ηλικιωμένο ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτά φαίνεται πως οδήγησαν στην απόφαση του ηλικιωμένου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή τους.

«Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ», φέρεται να είπε στον γιο του, στα τελευταία του λόγια, πριν τραβήξει τη σκανδάλη.

πηγή φωτογραφίας ilialive.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa