Ένα συμβολικό δείπνο στους βουλευτές του κόμματος του θα παραθέσει απόψε ο αρχηγός με αφορμή τις δυσκολίες συνεννόησης που προκύπτουν τελευταία.

Το κλίμα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής αλλά και οι αρρυθμίες στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, ανάγκασαν τον Σταύρο Θεοδωράκη να καλέσει σε δείπνο τους βουλευτές στο παλιό του εστιατόριο, το «Αλάτσι».

Τελευταίο κρούσμα της ασυμφωνίας που παρατηρείται στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ είναι η διαφορετική στάση που κράτησαν Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη κατά τη χθεσινή ψηφοφορία για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, όπου το μεν πρώτο ψήφισε υπέρ, με το επιχείρημα ότι ένα ευρωπαϊκό κόμμα πρέπει να υποστηρίζει προσαρμογές στη νομοθεσία που υπαγορεύονται από τις Βρυξέλλες, σε ό,τι αφορά τη ΔΗΣΥ όμως η ψήφος ήταν απλά «παρών».

Και εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού όμως δεν υπάρχει η απαραίτητη συνοχή, με τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη να καλείται στην πράξη να βγάλει λάθος τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «το Ποτάμι δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Σχολιάστε ...