Υγεία

Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Δημαρχείο Κηφισιάς

Διακεκριμένοι επιστήμονες του ιατρικού χώρου, αναφέρθηκαν διεξοδικά για την έγκαιρη διάγνωση την πρόληψη της νόσου αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Οι Λέσχες Lions Helen Keller Κηφισιάς και Παρθενών Πεντέλης γνωστές για τις ευαισθησίες τους σε κορυφαία θέματα υγείας καθώς και επιστήμονες ομιλητές  μεταξύ των οποίων και ο διακεκριμένος χειρουργός οφθαλμίατρος Δρ. Στυλιανός Δ. Καρδιτσάς, Διδάκτωρ Οφθαλμολογίας (Doctor of Philosophy – Ph.D.) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης της Μ. Βρετανίας. Μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Harvard της Βοστώνης, ΗΠΑ αλλά και ο μοναδικός Οφθαλμίατρος στην Ελλάδα, εξειδικευμένος στην αποκατάσταση χαμηλής όρασης (Low Vision Rehabilitation).

Ο Δρ. Στυλιανός Δ. Καρδιτσάς αναφέρθηκε για την διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια τονίζοντας ότι είναι μια σοβαρή επιπλοκή του σακχαρώδη διαβήτη που προσβάλλει το εσωτερικό των ματιών. Επισήμανε ότι δεν υπάρχει φραγμός στην εποχή μας για την όραση και στόχος μας είναι η βέλτιστη δυνατή όραση.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ