Τον απόλυτο διασυρμό, για ακόμη μία φορά, γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του , Αντώνη Σαμαρά, και νυν συντελεστής της ακροδεξιάς ιστοσελίδας liberal.gr, Γιώργος Μουρούτης.

Ο Γιώργος Μουρούτης, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία ως ο σύμβουλος πρωθυπουργού που πληρωνόταν με τα χρήματα του ελληνικού λαού για να παίζει στο facebook και στο twitter, είχε το θράσος να ειρωνεύεται σήμερα την επανέκδοση της «Ραδιοτηλεόρασης», αλλά και την ΕΡΤ, την οποία είχε κλεισει η καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Ο Γιώργος Μουρούτης κοινοποίησε σχετική δημοσίευση από το κορυφαίο mediaκό site (και mediaκή στήλη της εφημερίδας «Παρόν») typologies.gr. Η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από ειρωνίες και περίσευμα θράσους. Οι προκλήσεις του Μουρούτη δεν έμειναν αναπάντητες, αφού οι «Τυπολογίες» απάντησαν και διέσυραν μέσω του λογαριασμού τους στο twitter τον πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, που δεν είχε καμία απάντηση για το πόσο ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο η απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά να βάλει λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση, στην ΕΡΤ δηλαδή, η οποία ήταν πλεονασματική και κερδοφόρος.

Σε ότι έχει να κάνει με την ΕΡΤ:»Την έκλεισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Περιμένουμε την έρευνα για τη ζημία που προκλήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την απόφαση αυτή, καθώς η ΕΡΤ ήταν κερδοφόρος και πλεονασματική» απάντησαν οι «Τυπολογίες» στις προκλήσεις του Γιώργου Μουρούτη, ο οποίος φυσικά δεν μπόρεσε να δώσει καμία απάντηση επί της ουσίας, ούτε για την απόφαση να κλείσει η δημόσια τηλεόραση, ούτε για τους ιδιώτες εργολάβους που επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν πάρτι σε βάρος του ελληνικού λαού, παρά επαναλάμβανε διάφορα ακατάληπτα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει άρον  – άρον τη συζήτηση.

 

 

 

 

πηγή: periodista.gr

Σχολιάστε ...