Πολιτική

Αλ. Τσίπρας στην Κρήτη: «Είναι εγκληματικό να μην υπάρχει καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Σητείας»

Αλέξης-Τσίπρας

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την οποία εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και έδειξε το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των ντόπιων.

«Οι μάσκες έπεσαν. Θα πρέπει να σταματήσουμε την καταστροφή» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του από το Λασίθι, καθώς συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο κ. Τσίπρας, αφού επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει όραμα και αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Κρήτη, ώστε να τη μετατρέψει σε πυλώνα παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου.

Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε την περιοδεία του από τη Νεάπολη, όπου εγκαινίασε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Άγιο Νικόλαο, όπου και εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης». Μάλιστα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα της πόλης, καθώς και με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Τσίπρας πήγε, επίσης, στη Σητεία, όπου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σητείας και ενημερώθηκε από τη διοίκηση, τους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος, αλλά και από εκπροσώπους φορέων της περιοχής για τα ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου, αλλά και γενικότερα του τόπου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, τόνισε ότι «είναι αδικαιολόγητο και εγκληματικό να μην υπάρχει καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Σητείας» ενώ, μιλώντας για την περιοχή, την χαρακτήρισε ως «πύλη του παράδεισου»

Το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Μακρύ Γιαλό και το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Ιεράπετρα.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER