Αυτοκίνητο

Αυτονομία 360 χλμ. για το νέο ηλεκτροκίνητο της Tesla;

Σύμφωνα με ένα ενεργειακό αναλυτή το τρίτο μοντέλο της Tesla που θα παρουσιαστεί σε λίγες ώρες θα διανύει 360 χλμ με μία μόλις φόρτιση. Η μεγάλη αυτονομία επιτυγχάνεται λόγω μιας νέας τεχνολογίας στις μπαταρίες. Συγκρίνοντας τους αριθμούς διαπιστώνουμε ότι η αυτονομία του Model 3 είναι μεγαλύτερη κατά 35% σε σχέση με τα Model S και Model X.

Η Tesla είναι η φίρμα που θέτει τα νέα standards στην κατηγορία των αποκλειστικά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Μάλιστα έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, με χιλιάδες υποψήφιους πελάτες παγκοσμίως να βρίσκονται στις εκθέσεις της Tesla και να παραγγέλνουν το νέο όχημα χωρίς ακόμη να έχει παρουσιαστεί, χωρίς να γνωρίζουμε την εμφάνιση του  και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Για την απόκτηση του νέου μοντέλου της φίρμας δίνεται προτεραιότητα σε όσους ήδη έχουν στην κατοχή τους ένα Tesla, με όλους τους υπόλοιπους να περιμένουν, ανεξαρτήτως σειράς. Ο Έλον Μασκ έγραψε χθες στο Twitter ότι αύριο (δηλαδή σήμερα) θα γίνει το πρώτο σκέλος της αποκάλυψης, με το δεύτερο μέρος να «πηγαίνει τα πράγματα σε άλλη διάσταση».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa