Κοινωνία

Δεν θα αυξηθούν οι τιμές στα εισιτήρια των ΜΜΜ – Έρχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων στα ΜΜΜ το 2014» διαβεβαίωσε ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο MEGA, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε ότι παρά τη μνημονιακή υποχρέωση, «κατορθώσαμε μετά από μια τεράστια προσπάθεια που κάναμε οι εργαζόμενοι, οι διοικήσεις, εμείς στο υπουργείο, όλοι μαζί, βρήκαμε χρήματα, τα οποία μας οφείλουν άλλα υπουργεία, σε λίγους μήνες θα έχουμε και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα έχουμε και τις μπάρες με την ακύρωση».

«Το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία», πρόσθεσε ο υπουργός ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόθεση του υπουργείου να επεκταθούν οι γραμμές του Μετρό.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, η γραμμή 4, δηλαδή Ευαγγελισμός – Γαλάτσι, αφορά εργατικές συνοικίες, λαϊκές συνοικίες όπως είναι η Κυψέλη, η Λαμπρινή, τα Πατήσια μέχρι το Γαλάτσι.

«Είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε. Το δεύτερο είναι να επεκτείνουμε το μετρό από το Ελληνικό στη Γλυφάδα με δύο στάσεις και τρίτο είναι το έργο Περιστέρι – Ίλιον», είπε ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa