Το στέκι του Ζα-BET-α.

Καλημέρα σε όλους

Ημέρα με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στοιχηματικά, όσο και όποιον απλά θέλει να δεί ποδόσφαιρο. Έντονο και το Ελληνικό ενδιαφέρων με ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΟΚ να ρίχνονται στην μάχη.

Ας δούμε τι έχουμε.

Από της Ελληνικές αναμετρήσεις θα κρατήσω της νίκες του Παναθηναϊκού και του Παοκ. Πολλά κοινά και στους δύο . Δυναμωμένες σε σχέση με την περσινή χρόνια, με ποιοτικές μεταγραφές και γενικά τα πρώτα δείγματα στο χορτάρι είναι ευχάριστα. Οι έδρες τόσο της Τούμπας όσο και της Λεωφόρου είναι καυτές και δύσκολες για κάθε αντίπαλο. Για τον ΑΓΙΑΞ δεν έχω να πω πολλά, έχουμε εικόνα από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που δεν μου άρεσε σαν ομάδα και μάλλον άδικα πέρασε στην επόμενη φάση. Ο ΑΓΙΑΞ δείχνει ακόμα να μην έχει ξεπεράσει τον τρόπο που έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα και δεν είναι στα καλύτερα του. Για την  ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ δεν έχω εικόνα ,αλλά από τα τελευταία παιχνίδια δείχνουν μια μέτρια αμάδα και σίγουρα όχι φόβητρο. Ο άσος και στα δύο παιχνίδια αξίζει το ρίσκο.

Από εκεί και πέρα από το υπόλοιπο κουπόνι καθαρά από τα αποτελέσματα των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια τους ,ξεχώρισα την ισοπαλία στην αναμέτρηση ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΘΕΛΤΑ, άσος στην αναμέτρηση ΜΑΙΝΤΣ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ και τέλος  το διπλό στο ΝΙΣ- ΣΑΛΚΕ.

Άρα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΓΙΑΞ     1    2,30

ΠΑΟΚ –ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ     1    2,95

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΘΕΛΤΑ      Χ   3,15

ΜΑΙΝΤΣ-ΣΕΝΤ ΤΙΕΝ     1     2,00

ΝΙΣ-ΣΑΛΚΕ       2    2,5

Σύστημα   3-4-5 με 10 μονάδες η κάθε τριάδα (100 μονάδες), 5 μονάδες η κάθε τετράδα (25 μονάδες και 3 μονάδες η πεντάδα