Αθλητικά

Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης: Ο Γιάννης είναι Έλληνας όχι μόνο τυπικά, αλλά και ουσιαστικά

Γιάννης Αντετακούμπο
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καταδικάζει τη λεκτική ρατσιστική επίθεση στον Γιάννη Αντετακούμπο από τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με αφορμή τη λεκτική ρατσιστική επίθεση του Νίκου Μιχαλολιάκου κατά του Γιάννη Αντετοκούμπο εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την τα λεγόμενα του αρχηγού της Χ.Α λέγοντας «ο Γιάννης είναι Έλληνας όχι μόνο τυπικά, αλλά και ουσιαστικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εκφράζοντας τα συναισθήματα όλου του κόσμου του μπάσκετ αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις απαράδεκτες – ρατσιστικές δηλώσεις που στρέφονται ενάντια του Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης είναι Έλληνας όχι μόνο τυπικά, με την αναγνώριση του από την πολιτεία του δικαιώματος να αποκτήσει Ελληνική Υπηκοότητα, αλλά και ουσιαστικά. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από οποιονδήποτε διότι o Γιάννης διατηρούσε και διατηρεί ζωντανή την συνείδηση του ότι είναι και ουσιαστικά Έλληνας Πολίτης λαμβάνοντας τα αγαθά της Ελληνικής Παιδείας και της Ελληνικής Ιστορίας με τη φοίτηση του σε όλες τις βαθμίδες της Ελληνικής Εκπαίδευσης».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa