Παρασκηνιακά

Η κουμπαριά ενώνει τους «γαλάζιους» της Θεσσαλονίκης

Τζιτικώστας

«Γαλάζια» σύναξη πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή ένα κοινωνικό γεγονός που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες. Πρόκειται για τον γάμο ΠαπαμιμίκουΣαββίδη που αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Στο γνωστό εστιατόριο «Γράδα» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που παλιότερα είχαν διαφορετικές αναφορές μέχρι πρότινος έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, κάτι που είναι ενδεικτικό των νέων ισορροπιών στη συμπρωτεύουσα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο γαμπρός Ανδρέας Παπαμιμίκος κ.α.

Από το συγκεκριμένο γεύμα συνάγεται πως οι σχέσεις του Τζιτζικώστα με το καραμανλικό «στρατόπεδο» έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται πλήρως, κάτι που επιδιώκει και ο ίδιος ο περιφερειάρχης. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαμιμίκο. Και αυτό γιατί η σύζυγος του Ευριπίδη Στυλιανίδη, Γιούλη όπως όλα δείχνουν θα είναι κουμπάρα στο γάμο Παπαμιμίκου- Σαββίδη, κάτι που δείχνει πως οι σχέσεις των δύο πολιτικών είναι σε καλό επίπεδο.

Επιπλέον, ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι στο εστιατόριο, ήταν παρόντες οι δύο Θεσσαλονικείς, Βάκης Φραντζής και Τέλης Θωμόπουλος έχει την δική του σημειολογία. Πρόκειται για δύο στενούς φίλους του Κώστα Καραμανλή και το ότι βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον περιφερειάρχη και τον πρώην γραμματέα του κόμματος, δείχνει πως οι σχέσεις με το καραμανλικό στρατόπεδο έχουν αποκατασταθεί.

Στο μεταξύ, δυναμική επανεμφάνιση στα της Νέας Δημοκρατίας, έχει κάνει  και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εκφράζει άποψη για και έχει επαφές με βουλευτές. Μάλιστα λέγεται ότι το επόμενο διάστημα θα βρεθεί και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο επίσης οι σχέσεις ήταν στο ναδίρ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και για τους δύο και δεν αποκλείεται να υπάρξει το αμέσως επόμενο διάστημα τετ- α- τετ , όπως έγινε και με τον Παπαμιμίκο πριν λίγες μέρες στο Hilton.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa