Παρασκηνιακά

Γιατί δεν γίνονταν ηθοποιοί; – Ο μπαλαδόρος Σαμαράς, ο πελάτης Λαφαζάνης και ο χαρισματικός Καμμένος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολιτικοί Αρχηγοί

Τις υποκριτικές τους ικανότητες ξεδιπλώνουν οι πρόεδροι των κομμάτων, νυν και πρώην, στην σκληρή μάχη των εκλογών, αφού τα τηλεοπτικά σποτ ολοένα και εκσυγχρονίζονται, γίνονται πιο επικοινωνιακά και οι πολιτικοί αρχηγοί για τις ανάγκες της προεκλογικής τους εκστρατείας μπαίνουν στο πετσί του ρόλου.

Πλέον τα τηλεοπτικά σποτ των κομμάτων στοχεύουν στα target group που τους ακολουθούν και επιχειρούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους ψηφοφόρους τους, καθώς τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν ακόμα και σενάριο.

Οι πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους δεν διστάζουν να αναλάβουν και χρέη… ηθοποιού. Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι πραγματικά χαρισματικοί σε σημείο που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερο για την χώρα να έχουν  ασχοληθεί με την υποκριτική παρά με την διάσωση της.

Ας θυμηθούμε το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αντώνη Σαμαρά, που είχε προκαλέσει πολλά σχόλια και είχε συζητηθεί αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και στο οποίο ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με μια ομάδα εφήβων.

Ο Αντώνης Σαμαράς περνάει τάχα αμέριμνος από μια πλατεία, του έρχεται η «καυτή» μπάλα της διαπραγμάτευσης, αλλά εκείνος ως άλλος Ρονάλντο κοντρολάρει άψογα την στρογγυλή θεά, καθησυχάζει τον έφηβο που τον πλησιάζει και του μιλάει με στοργικό ύφος.

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως γράφει πλέον την δική του ιστορία στα προεκλογικά σποτ, τα οποία διαθέτουν σενάριο, είναι ευφάνταστα και ο ίδιος είναι πραγματικά εντυπωσιακός στις εμφανίσεις του, αφού και στις εκλογές του Ιανουαρίου και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα τηλεοπτικά σποτ των ΑΝΕΛ είναι αρκετά επικοινωνιακά, καθώς περνούν έμμεσα τα μηνύματα τους, ενώ δεν λείπουν και οι σπόντες… με τον μικρό Αλέξη.

Το δικό του προεκλογικό σποτ έκανε και ο Βασίλης Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων, ο οποίος προφανώς γνωρίζοντας ότι υπολείπεται σε υποκριτικό ταλέντο των υπολοίπων αρχηγών περιόρισε το ρόλο του σε εμφάνιση guest.

Χωρίς να λέει ο ίδιος κάτι μπαίνει στο γραφείο της κυβερνήσεως, καταθέτει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το κόμματος του και ορθώνει ξανά ψηλά τις σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν πέσει.

Τελευταίας εσοδείας μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στις «αίθουσες» του διαδικτύου και το βράδυ θα κάνει πρεμιέρα και στις τηλεοπτικές μας οθόνες το προεκλογικό σποτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη που αναμένεται να γίνει blockbuster.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa