Για το περιστατικό με τον Γιάννη Μανιάτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης στο δείπνο που παρέθεσε η Ομοσπονδία στους ποδοσφαιριστές λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση των διεθνών για την Βραζιλία.

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής παραδέχτηκε το λάθος του και τόνισε πως το περιστατικό ανήκει στο παρελθόν, αφού όλοι πρέπει να συνεχίσουν ενωμένοι για το καλό της ομάδας.

«Μιλήσαμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν».

Παράλληλα, ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε: «Νιώθω χαρά είναι η πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Και θα δούμε που θα μας οδηγήσει. Θα κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε τα τελευταία δέκα δώδεκα χρόνια, θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλη την ψυχή μας θα την καταθέσουμε, και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι κι αυτό είναι το μήνυμα που έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Βραζιλία».

 

Σχολιάστε ...