Πολιτική

Κάμμενος: Με ισχυρούς ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει αυτοδυναμία

Καμμένος

Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Πάνος Καμμένος, μία μέρα μετά την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να λέει πως υπάρχουν κόκκινες γραμμές μεταξύ τους όσον αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία.

Σχολιάζοντας την χθεσινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ ότι οι ΑΝΕΛ ενδεχομένως να μην είναι μέσα στην επόμενη Βουλή τόνισε ότι: «Ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να κερδίσει την αυτοδυναμία. Όμως ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών να βρει ισχυρούς τους ΑΝΕΛ». Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας πως η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής η οποία συνεδρίασε σήμερα για τα περί χρηματισμού βουλευτών θα έπρεπε να καλέσει και τον κύριο Σαμάρα. Ακόμα έκανε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ετοιμάζεται να φέρει στην Βουλή πράξη νομοθετικού περιεχομένου με νέα μέτρα που έχει ζητήσει η τρόικα.

«Αύριο ξεκινά η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση μέσω email κυβερνά την χώρα, περιμένοντας εντολές από τον ύπατο αρμοστή. Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό. Μην διανοηθεί να καταλύσει ακόμα μια φορά φέρνοντας πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με νέα μέτρα, που θα ανατρέπουν τον κρατικό προϋπολογισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa