Κόσμος

Κόλλησε το αιδοίο της γυναίκας του με δυνατή κόλλα!

Κακοποίηση

Ζηλιάρης σύζυγος κόλλησε το αιδοίο της γυναίκας του με δυνατή κόλλα επειδή νόμιζε πως τον… απατούσε! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου δυο χρόνια, στην επαρχία Mpumalanga της νότιας Αφρικής αλλά η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από τη συνέντευξη της γυναίκας η οποία λέει πως κάθε χρόνο θυμάται αυτό που έζησε.

Η γυναίκα σε συνέντευξη της ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει ποτέ σεξ στη ζωή της καθώς ο σύζυγός της κόλλησε το αιδοίο της με πολύ ισχυρή κόλλα επειδή νόμιζε πως τον απατούσε. Το θύμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά είπε πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά. Η συμπεριφορά του όμως έγινε ακόμα πιο ακραία και επιθετική όταν ο θείος της γυναίκας την έφερε στο σπίτι της.

Ο ζηλιάρης σύζυγος κατηγορούσε τη γυναίκα του ότι τον απατούσε με τον ίδιο του τον θείο. «Με ανάγκασε να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου. Μου έσκισε τα ρούχα με ένα μαχαίρι και με απειλούσε. Συγκεκριμένα μου είπε πως αν δεν έκανα αυτά που έλεγε θα με αποκεφάλιζε. Στη συνέχεια πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνδρας που λέει ότι αγαπάει τη γυναίκα του μπορεί να της κάνει κάτι τέτοιο. Μου είπε πως έπρεπε να πάρω το μάθημά μου».

Η 40χρονη υποστηρίζει πως από το φόβο της δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ και κάθε φορά που πηγαίνει να ουρήσει πονάει αφόρητα. Ο σύζυγος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε. Η γυναίκα όμως ζει με τον τρόμο καθώς φοβάται ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα την σκοτώσει.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa