Παρασκηνιακά

Κουμουτσάκος:3 αλήθειες στον πραγματικό κόσμο-Όχι στον φανταστικό του Μαξίμου

Γιώργος Κουμουτσάκος

Τις δηλώσεις της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στον πραγματικό κόσμο, και όχι στον φαντασιακό κόσμο του Μαξίμου τρία πράγματα είναι σαφή:

  1. Ότι η εκτός ελέγχου κατάσταση στο μεταναστευτικό – προσφυγικό είναι το αποτέλεσμα πολλών μηνών ιδεοληψίας, της συνεχιζόμενης αμηχανίας και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία – κατά  γενική ομολογία – έχει κρατήσει εθνικά υπεύθυνη στάση.
  2. Ότι η αποτυχημένη διαπραγμάτευση των κυρίων Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε το σκληρότερο μνημόνιο, την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε απελπισία.
  3. Ότι ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει.

Προφανώς, ο κατάλογος της σκληρής πραγματικότητας δεν σταματά εδώ. Αρκεί, όμως, για σήμερα».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γεροβασίλη νωρίτερα είχε δηλώσει για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας: «Σε σχέση με το προσφυγικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετεί τη λαϊκιστική, ακροδεξιά και αυταρχική ατζέντα της ΝΔ των ημερών του κυρίου Σαμαρά, σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, δεν έχει την παραμικρή διαφοροποίηση από τις πλέον ακραίες θέσεις του ΔΝΤ, και τέλος σε σχέση με τη διαπλοκή, ότι στηρίζει το σημερινό αμαρτωλό καθεστώς και δεν είναι σε θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τις συναλλαγές του κόμματός του με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa