Πολιτική

Απίστευτες χυδαιότητες Παππά στη Βουλή: Η Δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί

χρήστοςπαππάς-βουλή

Για μια ακόμη φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φρόντισαν να κάνουν άνω κάτω την Βουλή με την προκλητική συμπεριφορά τους.

Ειδικότερα, ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς επιτέθηκε με αήθη εκφράσεις και απειλές στον Χαράλαμπο Αθανασίου, με αφορμή μια αναφορά στη Δικαιοσύνη, με τον χρυσαυγίτη βουλευτή να βάλει κατά πάντων και φυσικά κατά της ίδιας της Δικαιοσύνης αλλά και του «γαλάζιου» βουλευτή, ο οποίος, κατά την περίοδο που ο ίδιος συνελήφθη, ήταν υπουργός Δικαιοσύνης.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά το παραλήρημά του: «Είμαι Βουλευτής επικρατείας και δεν μπορώ να πάω σπίτι μου Ιωάννινα, μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί, μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την οσία παρθένα. Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις και πίνεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη. Έτρεχες στους διαδρόμους και μου ζήταγες συγνώμη και μου έλεγες δεν φταίω εγώ, ξέρω ότι είσαι αθώος.Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμισι χρόνο φυλακή, λαμόγιο. Τα ξέρουμε όλα έχουμε ανθρώπους παντού, και συνακροάσεις».

Ο κ. Αθανασίου δεν ασχολίαστα τα όσα είπε ο κ. Παππάς στη Βουλή και του απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν σας έβαλε κανείς υπουργός φυλακή, δεν σας έκανε κανένας σκευωρία, αφήστε τα Μπάμπη και τις γλυψούρες, αφήστε τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά. Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς εδώ νομίζετε;», με τον κ. Παππά να αποχωρεί από την αίθουσα και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης να συμπληρώνει: «Αήθης η επίθεση Παππά, λυπάμαι που έφυγε, είναι ανεύθυνος άνθρωπος, η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη δεν επηρεάζεται, δεν έχει δουλειά ο υπουργός Δικαιοσύνης και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Να είναι πιο προσεκτικός στο κοινοβούλιο».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa