Μαγειρική

Μαγειρική

Σαλάτα με ρύζι και τόνο

Συνδυασμός ρυζιού, τόνου και λαχανικών σε μία νόστιμη σαλάτα.Υλικά (για 4 άτομα): 300 γρ. ρύζι 100 γρ. αρακά 100 γρ. τόνο 4 φιλέτα αντζούγιας 1 μεγάλη κ.σ...

Μαγειρική

Διαιτητικό παγωτό χωρίς ζάχαρη

Θέλετε να φάτε ένα γευστικό παγωτό, αλλά παράλληλα είστε και σε δίαιτα; Ο σεφ Γιώργος Λέκκας σας προτείνει να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό παγωτό με πολύ λίγες...

Μαγειρική

Φέτα ψητή σκεπασμένη με φύλλο

Υλικά: 4 φέτες τυρί φέτα 8 ντοματάκια κομμένα στη μέση 8 ελιές χωρίς τα κουκούτσια, κομμένες στη μέση 1 μεγάλη πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες 1 κ.σ...

Μαγειρική

Κανελόνια με κιμά

Υλικά:1 κιλό κιμά 5 ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες (ξεφλουδισμένες) (3 για τον κιμά & 2 για τα κανελόνια) 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο) 1 κρεμμύδι...

Μαγειρική

Ζυμαρικά με σολoμό και βότκα

Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τύπου λιγκουίνι ή όποιο άλλο ζυμαρικό θέλετε 300 γραμμάριακαπνιστό σολομό 300 γραμμάριακρέμα γάλακτος 1 κρεμμύδι ½ ποτήρι βότκα Λίγο...

Μαγειρική

Η παραδοσιακή μακαρονόπιτα

Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια Νο 6 250 γραμμάρια φέτα 1/2 κιλό κιμά ανάμεικτο λίγη κανέλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας 1 ποτήρι νερό 1 κιλό φύλλο...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER



Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ