Αθλητικά

Οριστική λύση στην αδειοδότηση των κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ προανήγγειλε ο Ανδριανός

Κολύμβηση

Την τελευταία ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων/ Παίδων-Κορασίδων, ΠΠΑ-Β και ΠΚΑ-Β παρακολούθησε ο κ. Γιάννης Ανδριανός.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού βρέθηκε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο και αφού ολοκληρώθηκαν οι αγώνες έκανε τις απονομές στους νικητές, τους οποίους και συνεχάρη για τις επιδόσεις τους.

Ο κ. Ανδριανός δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, όπως οι χώροι προπόνησης και διεξαγωγής αγώνων.

Ο υφυπουργός μίλησε για τα κολυμβητήρια του ΟΑΚΑ επισημαίνοντας ότι η οριστική λύση στο πρόβλημα της αδειοδότησης των κολυμβητηρίων του ΟΑΚΑ θα δοθεί εντός της εβδομάδας με τροπολογία που έχει κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή για την έκδοση των απαραίτητων αδειών λειτουργίας, ώστε στο εξής διοργανώσεις όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να μπορούν να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ και να μην υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών.

Τέλος, ο κ. Ανδριανός τόνισε ότι έχει ήδη εγκρίνει πόσο 300.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Εθνικού Κολυμβητηρίου του Ζαππείου που ανήκει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa