Ζώδια

Παρασκευή και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Η προσωπική σας ζωή, σήμερα δεν θα μπορεί να εκφραστεί με τον τρόπο που ξέρατε, οι συμπεριφορές είναι σαν να βρίσκεστε με ξένους ανθρώπους. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην θελήσετε να ελέγξετε τους άλλους. Αφήστε για άλλη μέρα ότι σημαντικό.

Ταύρος   Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τις αγορές που θα κάνετε. Θα προκύψουν έξοδα που μπορεί να μην είχατε προγραμματίσει και πολύ πιθανόν να σταματήσει μια πηγή εσόδων σας.

Δίδυμοι   Την δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε την με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συγχωρούν όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Καρκίνος   Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Όμως η μέρα θα έχει μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα που πολύ πιθανόν ούτε και εσείς το περιμένατε. Φροντίστε την διατροφή σας.

Λέων   Από το πρωί θα υπάρχει μία διάχυτη αναστάτωση που θα σας χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθείτε να φτιάξετε. Δεν θα πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς ότι συμβεί σήμερα, μέρα είναι και θα περάσει.

Παρθένος   Από το πρωί θα συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που θα σας κρατούν σε μια αναστάτωση.  Οι ερωτευμένοι βρείτε συμπαράσταση στην αγκαλιά του-της  συντρόφου σας και ξεχάστε ότι σας πιέζει. Οι φίλοι βρίσκονται δίπλα σας.

Ζυγός   Σήμερα προγραμματίστε με τον καλύτερο τρόπο αν έχετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά.

Σκορπιός   Και σήμερα θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε υπόλογοι σε κάποια έξοδα που είχατε κάνει. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη.

Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να κρατήσετε μια παγερή στάση σε κάποιο προσωπικό σας θέμα. Πάντα όμως υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Αιγόκερως   Ο χώρος της εργασίας, θα σας πιέσει αρκετά και δυστυχώς, θα μεταφέρετε χωρίς να το θέλετε το κλήμα αυτό μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Από το βράδυ, ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σας.

Υδροχόος   Πάλι κάτι δεν το έχετε χειριστεί σωστά. Από το πρωί θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πάλη, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους άλλους. Βέβαια αν αλήθεια θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα υπάρχει τρόπος για αυτό.

Ιχθείς   Οι φιλοδοξίες σας πολλές αυτό το διάστημα και μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε κατά νου. Η μέρα θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί η υπέρ προσπάθεια να μην έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Το οικογενειακό περιβάλλον θα έχει μια αναστάτωση.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa