Κοινωνία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Νικολόπουλος

Σήμερα ο Νίκος Νικολόπουλος και η Τασία Μανωλοπούλου θα αποχαιρετήσουν την κόρη τους, Νίκη, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών στις 5 το απόγευμα. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια και λουλούδια να κατατεθούν χρήματα το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα, στην ΕΨΥΕΠΕΑ, στην Κιβωτό της Αγάπης και στη « Μέριμνα».

Όπως ήταν γνωστό, οι γονείς της Νίκης έλαβαν χθες την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, η οποία πάλεψε για 10 περίπου ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η επέμβαση ξεκίνησε μετά τα μεσάνυχτα, όταν ενεργοποιήθηκαν οι μεταμοσχευτικές ομάδες στο ΠΠΝΠ και ολοκληρώθηκε ύστερα από πέντε ώρες. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου έφθασε ομάδα γιατρών από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τη μεταμόσχευση του ήπατος, το οποίο μεταφέρθηκε στη συμπρωτεύουσα, καθώς βρέθηκε συμβατός λήπτης.

Οπως αναφέρει το thebest.gr, η Νίκη δώρισε τα μάτια της, το συκώτι και τα δύο νεφρά της και έτσι ο θάνατος του κοριτσιού, μετά τη γενναία απόφαση των γονιών της, θα χαρίσει ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa