Κόσμος

Σοκ: Αυτοκτόνησε αφού «καθάρισε» όλη του την οικογένεια

οικογενειακή τραγωδίαΈνας 27χρονος από τη Βουλγαρία σκότωσε τη μητέρα, τον πατέρα, τον αδερφό και τη γιαγιά του και μετά αυτοκτόνησε.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας βρήκε στο διαμέρισμα τους στο Γκότσε Ντέλτσεφ της Σόφιας, η γειτόνισσα και φίλη τους, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Η Ζανέτα Μπορίσοβα που μένει στο διπλανό διαμέρισμα, αποφάσισε να μπει στο σπίτι της οικογένειας Σάβοφ με το εφεδρικό κλειδί που της είχαν δώσει, αφού είχε περάσει μια εβδομάδα και δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής. Καθώς άνοιξε την πόρτα, αντίκρυσε το πτώμα της γιαγιάς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τις υπόλοιπες σορούς ανακάλυψε η αστυνομία στα υπόλοιπα δωμάτια, η οποία κλήθηκε αμέσως από την κ.Μπορίσοβα.

Η εγκληματολογική υπηρεσία εκτιμά ότι δράστης αυτού του εγκλήματος είναι ο 27χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, τα θύματα έχουν υποστεί πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Παράλληλα εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, προερχόμενοι πιθανόν από το πιστόλι του πατέρα Σάβοφ, που ήταν απόστρατος αξιωματικός.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa