Πολιτική

Σπ.Λυκούδης: Αποστάσεις από τους «58», άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σπύρος Λυκούδης

Ο Σπύρος Λυκούδης μπορεί να διαφωνεί με τον Φώτη Κουβέλη και να ζητά τη συστράτευση της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία της «νέας κεντροαριστεράς», αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να  διαφοροποιηθεί δημοσίως για τη στάση που τηρεί το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην εκπρόσωπος της Αγίου Κωνσντανίνου.

Αναφερόμενος στην παρουσία  του Ανδρέα Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Ψαριανού στην χθεσινή εκδήλωση των «58» στην Κηφισιά, δήλωσε ότι «αντικειμενικά υπάρχει ζήτημα κατά πόσο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός μας ή και βουλευτές μπορούν να παίρνουν μέρος, ως ομιλητές, σε μια εκδήλωση ενός φορέα που διαμορφώνει έναν άλλον πολιτικό προσανατολισμό».

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν τον Ανδρέα Παπαδόπουλο να τίθεται επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των «58» κόντρα στη ΔΗΜΑΡ, ο Σπύρος Λυκούδης είπε ότι «προφανώς θα ήταν πρόβλημα αν ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ήταν επικεφαλής ψηφοδελτίου άλλου πολιτικού σχηματισμού. Είναι ένα παράδοξο φαινόμενο. Δεν θα μπορούσε να γίνει γενικά αποδεκτό από την ΔΗΜΑΡ. Αλλά νομίζω ότι παραμένει στο επίπεδο ενός ρεπορτάζ που δεν επιβεβαιώνεται».

Αναφερόμενος στη στάση της ΔΗΜΑΡ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Λυκούδης είπε ότι το κόμμα στις εκλογές αυτές έχει ανοιχτή πολιτική συμμαχιών και δεν αποκλείεται σε κάποιους δήμους ή περιφέρειες να συμπεριλαμβάνει ενδεχομένως και ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, που μπορεί να ανήκει και στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αποκλεισμός σε αυτά, πρόσθεσε.

Ας σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο ίδιος ο Σπύρος Λυκούδης ήταν παρών σε εκδήλωση των 58 στο Περιστέρι, την περασμένη εβδομάδα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa