Ζώδια

Τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Φροντίστε να είστε σαφείς με αυτά που λέτε στους άλλους, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Από το απόγευμα κάποια θέματα θα λειτουργήσουν με μεγαλύτερη τάξη και ασφάλεια. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.

Ταύρος   Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναπροσαρμογής σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως σε εκείνον που έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή. Ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά και βρείτε διεξόδους που θα σας φτιάχνουν την διάθεση. Συναντήσεις το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν ακόμη και σε περίοδο που βρίσκεστε σε διακοπές. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Τα συναισθηματικά σας είναι σε μία πορεία εξέλιξης.

Καρκίνος   Η ψυχολογία σας είναι λίγο περίεργη σήμερα και ο λόγος είναι ότι η επικοινωνία με τα πολύ δικά σας άτομα δεν είναι ήρεμη. Αφήστε λοιπόν αυτή την μέρα για πιο ελαφρές ασχολίες χωρίς να περιμένετε πολλά από τους άλλους.

Λέων   Οι προσωπικές σχέσεις σήμερα θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά.

Παρθένος   Η επικοινωνία σας σήμερα είναι το ατού σας, έτσι αν θέλετε να συζητήσετε σήμερα με τον σύντροφό σας ή ένα δικό σας άνθρωπο να το επιδιώξετε. Η εξέλιξη θα είναι αυτή που επιθυμείτε και δεν θα βρίσκεστε σε ανασφάλεια. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για κάποιο μικρό ταξίδι που θα σας επιφέρει κάποιο κέρδος.

Ζυγός   Σήμερα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Θέματα που θα προκύψουν θα σας βάλλουν σε μία συναισθηματική ολοκλήρωση, που πολύ πιθανόν περιμένατε από καιρό. Φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά φίλων.

Σκορπιός   Θα είστε πάρα πολύ καλοί στις συνεργασίες και στα νέα ξεκινήματα. Η διάθεση που θα έχετε για να φτιάξετε επαγγελματική νέα απασχόληση, θα στεφτεί με επιτυχία. Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει χαρά.

Τοξότης   Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι ανατρεπτικό στην επαγγελματική σας πορεία. Την μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Αιγόκερως   Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Βέβαια όσοι από εσάς βρίσκεστε διακοπές θα έχετε μία πολύ όμορφη μέρα γεμάτη από όμορφες συναντήσεις. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια.

Υδροχόος   Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Προσέξτε τον τρόπο που θα διαχειριστείτε κάθε ευνοϊκή κατάσταση. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο.

Ιχθείς  Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Πολύ πιθανόν να βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa